Sultanlar tam gaz: 3-0

Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası çeyrek final ikinci maçında İspanyol Logrono engelini 3-0’la geçerek yarı finale kalmayı başardı.

Sultanlar tam gaz: 3-0

Voleybol CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda İspanyol Naturhouse Ciudad de Logrono’yu 3-1’le geçen Büyükşehir Belediyespor, Bursa’da da 3-0 kazanarak yarı finale kaldı. 

Kupada ilk 2 turda Bacau ve Bratislava’yı saf dışı bırakan yeşil beyazlılar, Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan maçta İspanyol temsilcisi karşısında ilk sette file önünde etkili gözüktü. Bu seti 25-18 alan Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette ise hiç zorlanmadı. 

Dora çok etkili

Fatma, Dora ve Ivana ile etkili olan temsilcimiz çok rahat bir şekilde 25-12 seti üstün tamamladı. Son sette as oyuncularını kenara alınmasına rağmen file önünde hiç hata yapmayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu seti 25-18 maçı da 3-0 kazanarak yarı finale ismini yazdırdı.

Sultanlar, yarı finalde İsviçre ekibi Viteos Neuchatel Universite ile Alman temsilcisi SSC Palmberg Schwerin eşleşmesinin galibiyle kozlarını paylaşacak. İki ekip arasındaki ilk maçı Alman ekibi deplasmanda 3-0 kazanmıştı. Rövanş 9 Mart’ta oynanacak.

Büyükşehir Belediyesporlu voleybolcular, maç sonrasında sevinçlerini Uludağ Timsahlar Amerikan Futbol Takımıyla paylaştılar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X