Sultanlar tur arıyor

Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında İspanya’da 3-1’le geçtiği Logrono ile bugün rövanşta karşı karşıya gelecek.

Sultanlar tur arıyor

Voleybolda CEV Challenge Kupası’nda 2 sezon önce yaşadığı şampiyonluk coşkusunu bu yıl yeniden tekrarlamak isteyen Büyükşehir Belediyespor, çeyrek final rövanş maçında bugün evinde İspanya’nın Naturhouse Ciadad de Logrono takımını konuk edecek. 

Deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-1 kazanan ve yarıfinal kapısını aralayan yeşil beyazlılar, rakibiyle Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

AVANTAJ BİZDE

İspanya’da rakibi karşısında aldığı galibiyetle kupaya bir adım daha yaklaşan Bursa ekibi, bugün de kazanıp son 4 takım arasına girmeyi hedefliyor. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Oleksiy Skibitskyy (Ukrayna), Vanya Parvanova (Bulgaristan) hakem ikilisi yönetecek. 

Büyükşehir Belediyespor, bugünkü maçta alacağı her türlü galibiyet veya 3-2’lik yenilgide yarıfinal biletini alacak. 3-0 yada 3-1’lik Logrono galibiyetinde ise tur atlayan ekip 15 sayılık altın sette belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X