Sultanlara hoş sürpriz

CEV Challenge Cup’ı kazanarak Bursa’ya tarihi bir başarı kazandıran Büyükşehir Belediyespor oyuncuları, Antalya’da gerçekleştirilecek klasman etabı maçları için dün bu şehre hareket ederken, yolculuk öncesi hoş bir sürprizle karşılaştı.

Sultanlara hoş sürpriz

24-26 Nisan ve 1-3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyon için Antalya’ya giden yeşil beyazlılar, eski futbolcu Samet Sacan’ın işletmeciliğini yaptığı Zeges Edirne Ciğeri ve Güveç Yemekleri Pide Salonu’nun konuğu oldular. Karacabey ve Bursa Merinos’ta forma giyen Sacan başarılı ekibi ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, kendilerinden daha büyük başarılar beklediğini de ifade etti. Kendisinin de sporun içinden geldiğini ifade eden Sacan, “Teknik ekibimize ve sporcu kardeşlerimize katkımız olması için böyle bir organizasyon yapmak istedik. Daha ne katkı koyabiliriz diye düşündük. İnşallah daha fazla başarılar elde ederler. Onları daha iyi yerlerde görmek isteriz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X