Sungurlu Belediyesi İnternet Sitesi Yenilendi

Sungurlu Belediyesi, resmi internet sitesini vatandaşların belediye ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşımını sağlayacak şekilde, görsel ve fonks…

Sungurlu Belediyesi İnternet Sitesi Yenilendi

Sungurlu Belediyesi, resmi internet sitesini vatandaşların belediye ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşımını sağlayacak şekilde, görsel ve fonksiyonel olarak yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Geçtiğimiz yıl 100 bin 560 kişinin ziyaret ettiği siteye, Sungurlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Tasarım Sandığı Reklam Ajansı ortak çalışması sonucu farklı bir görünüm kazandırıldı. www.sungurlu.bel.tr linkiyle vatandaşlarla sanal alemde buluşan Sungurlu Belediyesi’nin teknolojik alanlarda yaptığı yenilikler ve değişim rüzgarı, resmi internet sitesine de yansıdı. Belediye, internet sitesinin içeriğini ve tasarımını değiştirip yenilerken, modern tasarımında; haberler, ihale duyuruları, günlük duyurular, kültür ve sanat etkinlikleri, nöbetçi eczaneler, hizmet birimleri, projeler, otobüs hareket saatleri ve bilgi edinme sayfalarına kolay erişim sağlanıyor. Vergi ve harçların ödenmesinden, Sungurlu’da ki çalışmaların günlük bilgilerine, kent rehberinden, günlük yaşam için önemli bilgilere, belediye yayınlarından haberlere ve duyurulara kadar, şehir hayatına ilişkin her türlü bilginin yer aldığı sitede, Sungurlu Belediyesi’ne dair istenilen her konuya ulaşılabiliyor. Güvenliğin üst seviyede tutulduğu web sitesinde ilçe sakinleri, su, vergi ve harçlarını da online ödeyebiliyor. Bu sistem sayesinde vatandaşlara kuruma olan borcunu anlık görüp, kredi kartı ile web üzerinden ödeme kolaylığı sağlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X