Sungurlu Cezaevi İçin Alternatif Yer Aranıyor

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, yönetim kurulu üyeleri Bekir Sami Ünsal, Kadir Şeran ve Mustafa Bike Sungurlu’ya yapılacak olan T Tipi Ka…

Sungurlu Cezaevi İçin Alternatif Yer Aranıyor

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, yönetim kurulu üyeleri Bekir Sami Ünsal, Kadir Şeran ve Mustafa Bike Sungurlu’ya yapılacak olan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza evi ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, yaptığı açıklamada, “Sungurlu’ya yapılacak Cezaevi arsa zemininde çok miktarda taban suyu birikmesi gibi olumsuz şartların oluşması ve bu sorunun giderilmesinin için de 20 bin TL’nin üzerinde bir ek maliyet getireceğinin belirlenmesi üzerine, alternatifsiz kalmama adına, en az 150 dönüm şartı getirilen yeni hazine arsası belirlenmesi için ilgili kurum yetkilileri ile görüştük. AK Parti ilçe teşkilatı olarak Kadastro ve Milli Emlak yetkililerinin yardımlarıyla bizzat alternatif yerlerin mahalline gittik ve yeni cezaevi yapımı için istenen şartlara uyan birkaç alternatif yer hakkında bilgi sahibi olduk. Seçilecek yerin, bu alternatifler içinden belirlenmesi ve gereğinin yapılması noktasında, başta Sayın AK Parti Çorum milletvekillerimiz olmak üzere konuyu ilgili üst mercilere en kısa sürede iletip, takibini yapacağız ve bundan sonraki gelişmeleri kamuoyumuz ile paylaşacağız. Bize bu konuda yardımcı olan ilgili tüm resmi kurum yetkililerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X