Sungurlu’da Ramazan Etkinlikleri

Sungurlu Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayı boyunca belirli tarihlerde düzenlenecek ola…

Sungurlu’da Ramazan Etkinlikleri

Sungurlu Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayı boyunca belirli tarihlerde düzenlenecek olan Ramazan etkinliklerinin ilki Atatürk Meydanı’nda yapıldı. Etkinliğe Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan yardımcıları Bahri Sezen, Ahmet Yılmaz, Sefa Karslı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Meddah gösterisi ile başlayan etkinlikte, Hacivat-Karagöz gösterisi büyük beğeni topladı. Etkinlikte çocuklara pamuk şekeri dağıtılırken, yetişkinlere ise Osmanlı Şerbeti ikram edildi. Teravih namazından sonra devam eden etkinlikte Türk Tasavvuf Musikisi konseri izleyenleri büyüledi. Ramazan boyunca devam edecek olan etkinlik İlizyon gösterisi, Meddah, Hacivat-Karagöz gösterisi, Ateşbaz ve balon şovu, Halk Müziği dinletisi ve semah gösterisi, Türk Tasavvuf Musikisi konseri, Kafkas dansları gösterisi ile Kasideler ve ilahi gösterileri yeralacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X