Sunucu şoke oldu! Canlı yayında kredi kartlarının şifrelerini söyledi

Usta sanatçı Hakkı Bulut, eşi Saadet Bulut’la katıldığı magazin programında banka kartlarının şifrelerini açıkladı. Canlı yayında ne yapacağını bilemeyen sunucunun ise ağzı açık kaldı.

Sunucu şoke oldu! Canlı yayında kredi kartlarının şifrelerini söyledi

Usta sanatçı Hakkı Bulut ve eşi Saadet Bulut, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk oldu. Canlı yayında eşine olan sevgisini anlatan Bulut, bir ara kendini kaptırarak banka kartlarının şifrelerini açıkladı.

CANLI YAYINDA ŞİFRELERİNİ İFŞA ETTİ

Eşiyle arasında 4 yaş olduğunu söyleyen Hakkı Bulut, canlı yayında farkında olmadan kart şifrelerini verdi. Eşiyle birbirlerine olan bağlılıklarını anlatan Bulut, “Mesela herhangi bir bankaya gittim kart şifresini yazarken önce kendi yaşımı yazıyorum bide hanımın yaşını yazıyorum.” dedi.

SUNUCULAR ŞOKE OLDU

Olay karşısında ne diyeceklerini bilemeyen program sunucuları “Oh maşallah şifreleri ilan etti.” diyerek reklam arasına kadar bankaları arayarak şifreleri değiştireceklerini söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X