‘Süper’ 19 Mayıs 3-0

Sezon başından beri liderliğe oturamayan mor beyazlılar, hava muhalefetleri nedeniyle 3 kez ertelenen karşılaşmada Orhanelispor’u 3-0’la geçerek şampiyon oldu.

‘Süper’ 19 Mayıs 3-0

Bursa 1. Amatör Küme 5. Grup’ta hava muhalefeti nedeniyle 3 kez ertelenen maçta 19 Mayıs Gençlikspor, kendisiyle aynı puana sahip Orhanelispor’u 4-0 yenerek averajla şampiyon oldu. 

Altınova Sahası’nda yağışlı ve kalabalık taraftar desteği altında oynanan karşılaşmada 19 Mayıs Gençlikspor çok daha istekli bir oyun ortaya koydu. Mor beyazlılara galibiyeti getiren golleri 13 ve 63’te Hakan ile 74.dakikada Emre’den geldi.

Hüzün ve mutluluk!

Karşılaşmadan sonra bir tarafta hüzün, itirazlar ve tepki varken, diğer tarafta ise coşku ve mutluluk hakimdi. 19 Mayıs Gençlikspor futbolcuları, yöneticileri ve taraftarları ile birlikte zorlu bir sezonun sonunda gelen şampiyonluğu uzun süre sahada kutladı. 

Orhanelispor ise hem şampiyonluğu hemde play-off’u kaçırdı. Ayrıca 1. Grup’ta 19 Mayıs Süper Amatör Küme’ye yükselirken, Dikkaldırımspor play-off biletini kaptı ve Namık Kemalspor ile Beşevler Sanayispor ise 2. Amatör Küme’ye düştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X