Süper final

Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği dev organizasyon sona erdi.

Süper final

17 ilçeden 220 bin öğrenciyi sporla buluşturan ‘Büyükşehir Fiziksel Etkinlik ve Oyun Günleri’ Başkan Recep Altepe’nin de katılığı muhteşem bir finalle tamamladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Büyükşehir Fiziksel Etkinlik ve Oyun Günleri’ dün yapılan süper finalle sona erdi. 17 ilçeden tam 220 bin öğrenciyi sporla buluşturmayı başaran organizasyonun Tofaş Spor Salonu’nda yapılan finaline Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Toplam 35 bin adet satranç takımı ile spor malzemelerinin de okullara dağıtıldığı törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Geleceğimizin emanetçisi olan gençlerimizin spor disipliniyle yetişmeleri yapılan yatırımları daha da önemli kılıyor. Yapacak çok işimiz var’ dedi.

Alaattinbey Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin kurdele gösterisi ile Mehmet Torun Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin halk oyunları gösterisi seyirciler tarafından büyük bir alkış aldı.

Profesyonel sporculardan oluşan Büyükşehir Action Team’in paten ve bisiklet gösterisi nefes kesti.

Başkan Altepe ve protokol üyeleri, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını verdi. Ayrıca toplam 35 bin adet satranç takımı ile spor malzemeleri de okullara dağıtıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X