Süper heyecan!

A Grubu’nda İznikspor, Emekspor, Burgazspor, B Grubu’nda ise Erdemlispor, Elmasbahçe ve Kestel Belediye, play-off için 1’er adım önde.

Süper heyecan!
DEĞERLENDİRME: TOLGA ÖZTAŞ
 
2 Grupta 24 takımın Bölgesel Amatör Lig’e çıkma mücadelesi verdiği Bursa Süper Amatör Küme’de 7. hafta maçları geride kaldı. Alınan sonuçların ardından A Grubu’nda 16 puan 7 averajlı İznikspor zirvede yer alırken, 15 puan 9 averajlı Emekspor ikinci ve 14 puan 6 averajlı Burgazspor’da üçüncü sırada yer aldı.

Mudanya ekibi 2 hafta önce oynadığı İnegöl Doğanspor maçının kararının da BASKF tarafından açıklanmasının ardından 17 puanla lider olacak.

 
ŞAMPİYONLAR LİGİ

B Grubu’nda ise oldukça önemli takımlar play-off mücadelesi veriyor. Zaten Bölgesel Amatör Lig’de bir takımı bulunan Erdemlispor oynadığı 7 maçın 7’sini de kazanarak 21 puanla yoluna kayıpsız olarak devam ediyor.

İkinci sırada ise son 2 maçını kaybeden 15 puan 8 averajlı Elmasbahçespor bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon BAL’dan düşen 14 puan 10 averajlı Kestel Belediyespor üçüncü, 14 puan 5 averajlı Yenişehir Belediyespor da dördüncü sırada yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X