Süper heyecan

Atatürk Spor Salonu’nda başlayan organizasyon sonunda şampiyonlar belli olacak… Büyükşehir Belediyespor’un kadınlarda namağlup zirvede yer aldığı Masa Tenisi Süper Ligi’nde son etap Bursa’da başladı. Bugün tamamlanacak ligde ekipler üst sıralar için efo

Süper heyecan

RECAİ UYSAL

Masa Tenisi Spor Toto Süper Ligi 8. ve son etabı Bursa’da başladı. Atatürk Spor Salonu’nda  start alan etap sonunda şampiyonlar da belli olacak. Bugün tamamlanacak Süper Lig final etabı öncesinde kadınlarda zirvede yer alan Büyükşehir Belediyespor, avantajını koruyup sezonu 3 kupayla tamamlamayı hedefliyor. Türkiye Kupası’nı müzesine götüren, önceki gün de ETTU Kupası’nı kazanan Bursa ekibi, 8 ekibin yer aldığı ligde 7 etap sonunda namağlup liderlik koltuğunda bulunuyor.

BUGÜN BİTİYOR

Yeşil beyazlılar, bugün tamamlanacak ligi takipçileri TİGEM ve Fenerbahçe’nin önünde tamamlamak istiyor. Erkeklerde de Beşiktaş’ın liderlik koltuğunda bulunduğu Süper Lig’de bugün tamamlanacak heyecanın ardından ligdeki sıralamalar da belli olacak. Kadınlar ve erkeklerde şampiyonların ortaya çıkacağı ligde küme düşen ekipler de bugün oynanacak maçların ardından belli olacak.

Federasyondan destek

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de devam eden 4. İslami Oyunları’nda mücadele edecek milli sporculara Masa Tenisi Federasyonu’ndan destek geldi. Bursa’da devam eden Süper Lig maçlarının ardından Azerbaycan’a gidecek ve 4. İslami Oyunları’nda mücadele edecek masa tenisçilere federasyon tarafından spor malzemesi hediye edildi. Bakü’de masa tenisi maçları 16 Mayıs’ta başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X