Süper heyecan başlıyor

Ara bitti ve Süper Lig fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. Ligin ilk yarısında istediğini elde edemeyen Bursaspor, yeni stadıyla adından söz ettirmeye çalışacak.

Süper heyecan başlıyor

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarı heyecanı bugün başlıyor. Kıran kırana geçen bir ilk yarının ardından takımlar kadrolarına güçlendirmeye devam ederken, şampiyonluk yarışında, Avrupa’ya katılma savaşında ve kümede kalma mücadelesinde amansız maçlar bizleri bekliyor. 

Süper Lig’de ligin ilk yarısını Beşiktaş lider olarak tamamlandı. En yakın takipçisi Fenerbahçe’yle arasında 1 puan fark bulunan siyah beyazlılar, şuana kadar herhangi bir transfer gerçekleştirmedi. Fenerbahçe’de tıpkı Beşiktaş gibi transfer yapmadı. 

BATALLA YUVAYA DÖNDÜ

Şampiyonluk yarışının dışında kalan Galatasaray ise ara transferin hareketli takımlarından biri oldu. Donk ve Linnes’i alan sarı kırmızılılar, zor da olsa bu yarışa ortak olmaya çalışacak. Ligin ilk yarısında beklentilerin oldukça altında kalan Bursaspor, yeni stadıyla birlikte şaha kalkmak istiyor. Hamza Hamzaoğlu’yla birlikte gözle görülür olumlu değişimlerin yaşandığı yeşil beyazlılar’da Pablo Martin Batalla da yuvasına geri döndü. 

SPOR TOTO SÜPER LİG’DE BUGÜN

KASIMPAŞASPOR-G.ANTEPSPOR

STAT:R.Tayyip Erdoğan

SAAT: 13.30

HAKEM: Tolga Özkalfa

YAYIN: LİG TV

KAYSERİSPOR-OSMANLISPOR

STAT: Kadir Has

SAAT: 13.30

HAKEM: Volkan Bayarslan

YAYIN: LİG TV 2

AKHİSAR-T.KONYASPOR

STAT: Manisa 19 Mayıs

SAAT: 16.00

HAKEM: İlker Meral

YAYIN: LİG TV

GALATASARAY-SİVASSPOR

STAT: TT Arena 

SAAT: 19.00

HAKEM: Cüneyt Çakır 

YAYIN: LİG TV

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X