“Süper” heyecan nefesleri kesiyor

A Grubu’nda Emekspor’un puan kaybını iyi değerlendiren İznikspor averajla liderliği ele geçirirken, B Grubu’nda ise zirvenin sahibi Gürsu Belediyespor, Bordospor’u 4-0 yenerek yoluna kayıpsız devam etti.

“Süper” heyecan nefesleri kesiyor

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’da 23 takımın 2 Grup’ta yer aldığı ve Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için kıyasıya mücadele ettiği Süper Amatör Küme’de ilk yarı maçları tamamlandı. A Grubu’nda üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Emekspor ile Hamitlerspor 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından sahasında 19 Mayısspor’u 2-0’la geçen İznikspor averajla lider olurken, Emekspor ise 2. sıraya geriledi. Grubun 3. basamağında yer alan Karacabey Belediyespor, Milletspor’a deplasmanda 6-1 yenilerek büyük bir şok yaşadı.

Zirve kopuyor

B Grubu’nun lideri Gürsu Belediyespor deplasmanda Bordospor’u 4-0 mağlup ederek devreyi en yakın rakibinin 5 puan önünde 26 puanla zirvede tamamladı. Üst sıraları zorlayan Zaferspor ise sahasında İnegöl ekibi Gençlergücü’nü 3-0’la geçerek takibini sürdürdü. Grupta 3. sırada yer alan Kafkasspor da Yenişehir deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönerek puanını 20’ye yükseltti. Yine sezonu ilk 3’te tamamlamak isteyen ekiplerden Kurtuluşspor, Yenicespor’u 7-3 ile, Duaçınarspor ise Ertuğrulgazi Meskenspor’u 1-0’la geçti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X