Süper ihale için start verildi!

Dört ayrı paketten oluşan Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarının yayını ihalesiyle ilgili şartname alma süresi başladı.

Süper ihale için start verildi!

Türkiye Futbol Federasyonu, önümüzdeki 5 sezonu kapsayan Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarının yayını ihalesiyle ilgili şartname alma süresinin başladığını ilan etti. 

Yayın ihalesiyle ilgilenen kuruluşlar, şartnameleri cuma günü saat 17.00’ye kadar Türkiye Futbol Federasyonu’nun banka hesabına yatıracakları 50 bin TL karşılığında TFF Mali İşler Direktörlüğü’nden temin edebilecek. İhale, 21 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde başlayacak.

AÇILIŞ 425 MİLYON DOLAR

İçeriği açıklanmayan dört ayrı paket halinde devredilmesi planlanan yayın haklarında, A Paketine ilişkin muhammen bedel 425 milyon Dolar, B Paketi 45 milyon Dolar, C Paketi 15 milyon Dolar ve D Paketi 495 milyon Dolar olarak belirlendi. Belirtilen muhammen bedeller ve ihale neticesinde tespit edilecek yayın hakları bedellerine TFF Payı dahil olduğu, ihaleleri kazanan kuruluşların Katma Değer Vergisi’ni ayrıca ödeyeceği duyuruldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X