Süper Kupa bilmecesi bugün burada çözülüyor!

Fenerbahçe’nin Galatasaray maçı için bugün Şanlıurfa’ya gitmesi ve sahaya U19 takımı oyuncularıyla çıkması bekleniyor.

Süper Kupa bilmecesi bugün burada çözülüyor!

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında bugün karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda saat 21.30’da başlayacak müsabaka karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Bayarslan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Daha önce 29 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan Al-Awwal Park’ta oynanması planlanan 2023 Süper Kupa maçı, Riyad’da maç öncesinde yaşanan krizden dolayı ertelenmişti.

3-0 HÜKMEN Mİ OLACAK?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde 11 Nisan’da Yunanistan ekibi Olympiakos ile deplasmanda yapacağı maç dolayısıyla Süper Kupa’nın ertelenmesini talep etmişti. Sarı lacivertli kulüp, maçın ertelenmemesi sebebiyle Galatasaray karşısına, 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldığını açıklamıştı.

Maç için bugün Şanlıurfa’ya giderek olan Fenerbahçe’nin sahaya 9 oyuncu ile çıkması ve sakatlık sebebiyle 3 oyuncunun kenara gelmesi en çok konuşulan ihtimallerin başında geliyor. Bu doğrultuda kurallar gereği karşılaşmanın devam etmesi için en az 7 oyuncunun sahada olması gerekeceği ve sarı-lacivertli ekipte 6 oyuncu kalacağı için hakem, maçı Galatasaray lehine 3-0 tescil edecek. Süper Kupa karşılaşmasının bilet gelirleri depremzede vatandaşlar için kullanılacak.

21.30/ATV

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X