Süper Lig maçında hakeme kırmızı kart!

Galatasaray-Trabzonspor maçında, hakemin penaltı ve kırmızı kart kararını protesto etmek isteyen Salih Dursun, yere düşen kırmızı kartı alıp hakeme gösterince oyun dışı kaldı.

Süper Lig maçında hakeme kırmızı kart!

Galatasaray, Süper Lig’in 22. hafta maçında Trabzonspor’u ağırladı. Dev maça oynanan futboldan çok hakem kararları damga vurdu. Trabzonspor’da tam 4 oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçta yaşanan en ilginç olay ise Salih Dursun’un, yere düşen kırmızı kartı alıp hakeme göstermesiydi.

86. dakikada Umut Bulut’un ceza sahasında Luis Pedro Cavanda’ın müdahalesi ile yerde kalması üzerine hakem penaltı noktasını gösterdi.

Pozisyon sonrasında Luis Pedro Cavanda, hakem Deniz Ateş Bitnel’e fiziksel temasta bulunduğu gerekçesi ile doğrudan kırmızı kart gördü.

Salih Dursun da tepki olarak yere düşen kartı hakeme gösterdi. Bunun üzerine hakem Bitnel, bir kez daha kırmızı kartını çıkararak Salih Dursun’u oyundan attı.

Penaltı vuruşu için topun başına gelen Selçuk İnan takımını öne geçirdi. Başlama vuruşunun ardından sahada kalan 7 bordo-mavili oyuncu oynamayı bırakınca hakem Bitnel de uzatma dakikalarını erken bitirerek maçın bitiş düdüğünü çaldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X