Süper Lig’de Sumudica depremi!

Süper Lig’de Erzurumspor’a 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Sumudica röportaja çıkamadı. Doktorun Rumen hocaya müdahale ettiğini söyleyen Sumudica’nın yardımcısı Margarit: “Sumudica kendini iyi hissetmiyor. İçeride doktor müdahale ediyor.” dedi. beIN Sports’un haberine göre ise Rizespor TD Sumudica, Erzurumspor yenilgisinin ardından soyunma odasında istifa kararı aldı. Oyuncular, Rumen hocayı istifadan vazgeçirdi.

Süper Lig’de Sumudica depremi!

Süper Lig’de Erzurumspor’a 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Sumudica röportaja çıkamadı.

Doktorun Rumen hocaya müdahale ettiğini söyleyen Sumudica’nın yardımcısı Margarit: “Sumudica kendini iyi hissetmiyor. İçeride doktor müdahale ediyor.” dedi.

beIN Sports’un haberine göre ise Rizespor TD Sumudica, Erzurumspor yenilgisinin ardından soyunma odasında istifa kararı aldı. Oyuncular, Rumen hocayı istifadan vazgeçirdi.

Üst üste kayıplar için de konuşan Margarit, “Sürekli maç kaybediyoruz. Oyuncuların uyanıp ayağa kalkması lazım. 2-0 kabul edilebilir bir skor değil” ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK’dan ayrıldıktan sonra Çaykur Rizespor’un başına geçen Marius Sumudica da çıktığı 4. lig maçında da galibiyet yüzü göremedi.

Rumen teknik adamla 4 lig maçına çıkan Rizespor; Fenerbahçe, Alanyaspor ve Erzurumspor’a yenilip, Kasımpaşa ile berabere kaldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X