Süper Lig’e Bursa’dan hakem çıkacak

Merkez Hakem Kurulu 2. Bölge Sorumlusu İbrahim Aksoy, OLAY Spor’a açıkladı.

Süper Lig’e Bursa’dan hakem çıkacak

TOLGA ÖZTAŞ

Fiziksel yeterlilik testini takip eden için Aksoy, ‘Önümüzdeki sezon Bursa’dan Süper Lig’de görev alacak aday arkadaşlarımız var. Kendilerini geliştirmeye devam ettikçe bu sayı her yıl artacak’ dedi.  

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’na bağlı 2. Bölge Hakemleri fiziksel yeterlilik testi dün Atıcılar Olimpik Atletizm Pisti’nde gerçekleşti. MHK Üyesi ve 2. Bölge Sorumlusu İbrahim Aksoy’un takip ettiği testlere Bursa, Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Yalova’dan 7’si bayan 105 hakem katıldı. Testlerde MHK Bölgesel Hakem Kurulu Üyeleri Halit Gerçeker, Nurettin Karakoç, TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ ve İHK Başkanı İsmail Zeybek de hazır bulundu. 

En üste çıkacaklar

Koşular esnasında OLAY Spor’a Bursalı hakemlerin son durumunu değerlendiren MHK 2. Bölge Sorumlusu İbrahim Aksoy, müjdeli haberler verdi. Aksoy, Bursa’ya gayet olumlu baktıklarını ifade ederek, ‘Biz göreve yeni geldik. Her ilimize olumlu bakıyoruz ve planlarımız var. Bu doğrultuda Bursa’dan Süper Lig’de önümüzdeki sezon görev alacak aday arkadaşlarımız var. İnşallah Bursa’dan bazı arkadaşlarımız en üstte düdük çalacak. Onlar kendilerini geliştirmeye devam ettikçe bu sayı her yıl artacak” diye konuştu.

2 kişi geçemedi!

Bursa’nın yanı sıra Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Yalova’dan 105 hakemin katıldığı fiziksel yeterlilik koşu testinde, Bursalı 2 hakem başarısız oldu. Bursa’nın Bölgesel Yardımcı Hakemlerinden Bahadır Özekici ile Hakan Zıvalı testler esnasında sakatlanarak koşularını yarıda bırakmak zorunda kaldı. Uygulanan kurallara göre bu iki genç hakem 2 ay sonra yapılacak diğer testlere kadar görev alamayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X