‘Süper Lig’e çıkaracağız’

Bursaspor’un yetenekli futbolcusu İsmail Yüksek, iyi bir seri başlattıklarını ve bunun devamını getirmek istediklerini belirterek, “Bu ligde kalıcı değiliz biz. İnşallah taraftarımızla birlikte bu şehri hak ettiği yere, Süper Lig’e çıkaracağız” dedi.

‘Süper Lig’e çıkaracağız’

EMRE KURTBAY

Bursaspor’da orta sahanın etkili isimlerinden İsmail Yüksek Balıkesirspor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan 22 yaşındaki oyuncu, Keçiörengücü maçında da bu seriyi devam ettirmek istediklerini dile getirerek yeşil beyazlı taraftarlardan destek istedi. Şehrin hak ettiği yerin Süper Lig olduğunu belirten İsmail, “Çok güzel bir galibiyet aldık, iyi bir seri başlattığımızı düşünüyorum. Önemli olan pazartesi akşamı kendi sahamızda oynayacağımız Keçiören maçını da kazanmak. Buradan taraftarımıza sesleniyorum; bizi desteklemeye gelsinler, bu seriyi devam ettirelim. İlk defa bunu söylüyorum, bu ligde kalıcı değiliz biz. İnşallah onlarla birlikte bu şehri hak ettiği yere, Süper Lig’e çıkaracağız.” dedi.

KENDİMİ KİRALIK GÖRMÜYORUM

Yeşil beyazlı takımda kiralık oynamasına rağmen Bursaspor’a aidiyet hissettiğini ve kendisini kiralık olarak görmediğini aktaran İsmail, “Bu takıma bir şeyler katmak istiyorum. Ben kendimi kiralık olarak görmüyorum. Evet kiralık bir oyuncuyum ama kendimi takımıma bağlamış bulunmaktayım. Kiralıkken kendi performanslarını düşünen bazı oyuncular olabilir fakat ben takımı düşünüyorum. Oynasam da, oynamasam da her zaman takım önemli benim için. Ben bu sene bu takıma yardımcı olmak istiyorum, bir şeyler katmak istiyorum. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.” ifadelerini kullandı.

NASIL OYNANACAĞINI ÖĞRENDİK

Kocaeli kampının, takım içinde yakalanan arkadaşlıkta ve teknik ekiple birbirlerine tanıma anlamında çok verimli geçtiğini aktaran İsmail Yüksek, ligde nasıl oynanması gerektiğini öğrendiklerinin altını çizdi ve şunları söyledi: “Yavaş yavaş ritmimizi buluyoruz. Kocaeli kampı bizim için çok güzel geçti, hem takımdaşlık anlamında, hem taktiksel anlamda. Ekibi de iyi tanıdık. Onlar bizi tanıdı, biz onları… Onların sistemine ayak uydurmaya başladık. Bu ligde nasıl oynanıyorsa onu oynamayı öğrendik. İlk haftalar kötü başladı ama biz ilk yedi haftayı geride bıraktık ve yeni bir serüvene başladık.”

BANA ÇOK ŞEY KATTILAR

1.Lig’de forma giydiği ilk takım olan Balıkesirspor’a karşı oynayan genç futbolcu, tribüne çağıran Balıkesirsporlu taraftarlara ve kendisine çok şey kattığını söylediği Balıkesir şehrine teşekkür etti. İsmail, “Balıkesirspor benim için gerçekten çok değerli bir kulüp. Geçen sene ayrıldığımda onlara teşekkür edememiştim. Buradan Balıkesirspor taraftarına, Balıkesir şehrine çok teşekkür ederim. 1. Lig’deki ilk senemi onlarla geçirdim. Çok kısa bir dönemdi ama çok şeyler öğrendim, çok şeyler kattılar bana. Arkadaşlık ve dostluk olarak çok güzel insanlar tanıdım.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X