Süper Lig’e teknik direktör dayanmıyor

Türk futbolunun en büyük sorunlarından biri olarak görülen teknik direktör istikrarsızlığı, bu sezon daha ilk yarı sona erdiğinde zirveye ulaştı.

Süper Lig’e teknik direktör dayanmıyor

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun ilk yarısı sona ererken, ilk hafta karşılaşmalarının oynandığı Ağustos ayından bu yana, 11 takımın teknik direktörünü değiştirdiği, bu sayının yeni bir rekor olduğu belirlendi. İlk yarının sona ermesinin ardından SAİ Kayseri Erciyesspor’da Bülent Korkmaz’ın yerine görev gelen Uğur Tütüneker’in de istifa etmesiyle birlikte, Spor Toto Süper Lig’de görev yapan 11. teknik adam da görevinden ayrılmış oldu. Süper Lig ekiplerinin ilk yarılar itibariyle en çok değişikliğin yaşandığı 2012-2013 sezonunda toplam 9, geçtiğimiz sezonunda ise 8 teknik adam değişikliği yaşanmıştı.

8 TAKIMDA TEKNİK ADAM DEĞİŞİKLİĞİ OLMADI

Spor Toto Süper Lig tarihinde ilk yarılar sonunda gerçekleşen en yüksek teknik adam değişikliği bu sezon daha 16. hafta sonunda gerçekleşirken, ligdeki 8 takımdan Beşiktaş, Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu, Bursaspor, İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Kardemir Karabükspor ise ilk yarıyı sezona başladıkları teknik adamlarla tamamladılar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X