Süper Lig’e yükselen Hatayspor kupasını aldı…

TFF 1. Lig’de 2019-2020 Sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp Süper Lig’e yükselen Hatayspor, kupasını aldı. 

Süper Lig’e yükselen Hatayspor kupasını aldı…

 

Antakya Atatürk Stadı’nda Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenen kupa törenine TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çağlar, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş katıldı.

Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan ve Hatayspor Yönetim Kurulu üyeleri ile futbolcular da törende madalyalarını aldı.

TFF heyeti, yeni stadyumda incelemelerde bulundu

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve beraberindeki heyet, kupa töreni öncesinde Hatay’da çeşitli programlara katıldı.

Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri, ilk olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Özdemir, Doç. Dr. Lütfü Savaş’a A Milli Takım forması takdim etti.

Başkan Nihat Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve beraberindekiler, daha sonra Hatayspor’un maçlarına ev sahipliği yapacak olan yeni stadyumu gezdi ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özdemir, yeni stadyumun kente hayırlı olması temennisinde bulundu.

TFF Başkanı Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen öğle yemeğine katıldı.

Başkan Özdemir, Hatay’da çok iyi ağırlandıklarını belirterek ev sahipliklerinden dolayı Başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Hatayspor yönetimine teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X