Süper Mudanya: 49-30

Ligin son maçında 1453 Üsküdar engelini de kayıpsız geçen Dinçspor, sezonu 3. sırada tamamladı ve adını Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ne yazdırdı.

Süper Mudanya: 49-30

ÖMER BİLİK

Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Mudanya Belediyesi Dinçspor, sezonun son maçında evinde 1453 Üsküdar’ı 49-30 mağlup etti ve Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ne yükseldi. Ligde başarılı bir grafik çizen Bursa ekibi, 1 puanın bile lig için yeterli olduğu maçta rakibini mağlup etti ve hedefine ulaştı. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz, mücadelenin ilkyarısını 23-8 önde tamamladı.

FARKI KORUDU

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Mudanya Belediyesi Dinçspor, üstünlüğü kaptırmadı. Baştan sona üstün oynadığı maçtan 49-30 galip ayrılan Bursa ekibi, bu sonuçla ligi 24 maçta aldığı 18 galibiyetle 3. sırada tamamladı. İlk 3 sırada yer alan ekiplerin Süper Lig’e yükseldiği 1. Lig’de böylece Mudanya Belediyesi Dinçspor da adını üst lige yazdırmayı başardı.

Kadınlar Hentbol 1. Ligi

Bursagücü-İz. Kemalpaşa:    27-33

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X