Süper’in gözdesi Gemlik

Altyapıdan birçok futbolcusu Süper Lig ekiplerinin radarına giren Gemlik Belediyespor göz kamaştırıyor.

Süper’in gözdesi Gemlik

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Belediyespor U13 ve U16 takımının gözde futbolcuları için Süper Lig takımları kapışıyor. Bursa Elit Lig’de şampiyonluğa ulaşarak Gemlik ve Bursa’yı Türkiye Şampiyonası birinci ve ikinci ön eleme maçlarında başarıyla temsil eden U16 takımından Atilla Şenay, Alanyaspor’a, Buğra Bekar, Gençlerbirliği’ne, Sait Aydın da Galatasaray’a giderken, U13 takımından Umut Alp Tunay ve Emre Tuna Kasımpaşaspor’a, İlyas Antekin Galatasaray’a, Muhammet Dağ ve Faik Varmazoğlu’da Bursaspor alt yapılarına transfer oldular. U11 takım kaptanı Yusuf Can Calayır da Altınordu altyapısına davet edildi.

MEYVESİNİ VERİYOR

Sporcu ve teknik heyetleriyle gurur duyduklarını belirten Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar, “Altyapıda sistemli ve çok çalışmamız meyvelerini vermeye başladı.

Antrenör Haydar Yiğit nezdinde tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl da yeni ve yetenekli futbolcu ordusuyla Türkiye Şampiyonası’nda Gemlik’i başarıyla temsil etmeyi sürdüreceğiz. Altyapıda birçok futbolcumuzu gönderdik. En az 10 futbolcumuz da takip ediliyor. Gemlik’i futbolcu fabrikası yapmak istiyoruz. Sistemli ve proje çalışmalarımız devam edecek” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X