Sur Yapı Süper Lig’de

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, uluslararası bağımsız bir otorite olan ve 88 ülkede faaliyet gösteren Süper Marka’nın (Superbrands) iki yılda bir açıkladığı listede yer almanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Sur Yapı Süper Lig’de

Elmas, ”Ulusal ve Uluslararası bir platformda bağımsız araştırma sonuçları ve ankete katılan katılımcıların görüşlerine göre tercih edilen marka olmak bizi çok heyecanlandırdı. Bunun için herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sur Yapı olarak aldığımız bu güçle daha iyi projeler üretmeye  devam edeceğiz” dedi.

TÜKETİCİ SEÇİYOR

Superbrands, Süper Marka seçiminde öncelikle sektör kuruluşlarının başkanlarından ve otorite isimlerinden oluşan seçici kurul tarafından  bin 23 marka belirleniyor. Daha sonra bu markalar çeşitli kriterlere göre 300’e indirgeniyor. Sonrasında bağımsız araştırma şirketi AC Nielsen tarafından tüketiciye sunuluyor. Tüketiciler tarafından oylanarak seçilen markalar ise Superbrands listesine girmeye hak kazanıyor. Superbrands 2014 listesinde Sur Yapı’nın da içinde bulunduğu 134 ulusal ve uluslararası marka yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X