Sur’da çöken binadan kahreden haber!

Genelkurmay Başkanlığı’nca, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde çöken binada bulunan 7 askerden 3’ünün şehit olduğu bildirildi.

Sur’da çöken binadan kahreden haber!

Genelkurmay Başkanlığınca, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 7 askerin içinde bulunduğu bir binanın çöktüğü, binadaki 3 askerin şehit olduğu bildirildi. 

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında içinde 7 askerin bulunduğu bir binanın çöktüğü belirtildi.

“Çöken binadan 4 kahraman silah arkadaşımız hafif yaralı olarak kurtarılmış, 3 kahraman silah arkadaşımız ise tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur” ifadesine yer verilen açıklamada şunlar kaydedildi: 

“Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X