‘Sürdürülebilir Yaşam Konferansı 1 Aralık’ta’

Bursagaz tarafından, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi işbirliği ile ‘2’inci Sürdürülebilir Yaşam Konferansı’ düzenlenecek.

‘Sürdürülebilir Yaşam Konferansı 1 Aralık’ta’

ASLIHAN AYDIN

1 Aralık’ta Podyum Davet’te yapılacak konferansta, ‘Mükemmel şirketler sürdürülebilirliği nasıl sağlıyor?’, ‘Kültürel sürdürülebilirlik nedir?’, ‘İklim değişikliği ekonomik kalkınmayı nasıl etkiliyor?’ gibi sorulara uzman konuşmacılar eşliğinde cevaplar aranacak. 

Konuyla ilgili dün Crowne Plaza’da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bursagaz Genel Müdürü Dr.Markus Rapp, son 5 yıldır sürdürülebilirlik yönetimi yaklaşımını iyileştirmek için sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. KalDer Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay da, sürdürülebilirliğin ‘daimi olma yeteneğini korumak’ olarak tanımlandığını söyledi. Modelin, çevre açısından bakıldığında doğal kaynakların kullanımı, gelecek nesillere sağlıklı bir dünya bırakacak şekilde ürün ve hizmetlerin sunulmasını hedeflediğine dikkat çeken Elbay, “Çevreyi, toplumsal ve etik değerleri önemseyen yaklaşımları benimsiyoruz. Geleceğe iyi bir miras bırakmak için çalışıyoruz ve herkesin sahip çıkmasını istiyoruz” diye konuştu. 

59 MİLYON LİRALIK EKONOMİK DEĞER

Bursagaz Sürdürülebilirlik Ekibi Lideri Tuğçe Balarısı ise sürdürülebilirlik çalışmaları ile 2015 yılında toplam 59 milyon liralık ekonomik değer sağladıklarını, yüzde 1,7 enerji verimliliği seviyesine ve yüzde 91,95 sosyal memnuniyet oranına ulaştıklarını kaydetti

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X