Süreyya Ciliv görevi bıraktı

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, ay sonundan geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı aldı.

Süreyya Ciliv görevi bıraktı

Konuyla ilgili KAP’a yapılan açıklamada, ”9 Ocak 2007’de Turkcell Genel Müdürü olarak atanan Süreyya Ciliv, 31 Ocak 2015 tarihinden geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı almıştır” denildi. Süreyya Ciliv de, görevinden ayrılma kararı ile ilgili olarak, ”Turkcell’de geçirdiğim sekiz yılda bilgiyle, teknolojiyle, inovasyonla, ve güçlü takım oyunuyla müşterilerimize, milletimize, sektöre ve hissedarlarımıza değer yaratmak için çalıştık. Emanet aldığım bayrağı teslim ederken birlikte çalıştığımız bu güçlü ekibin Turkcell’i daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum” diye konuştu.

ATAMA SÜRECİ BAŞLADI

Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Akça ise Ciliv’in, Turkcell’in bir GSM şirketinden, bugün Türkiye’nin ve bölgenin önemli iletişim ve teknoloji şirketine dönüşümüne liderlik ettiğine dikkat çekerek, ”Kendisine bugüne dek sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki iş ve özel yaşamında başarılar diliyoruz” dedi. Akça, Turkcell Yönetim Kurulu’nun, Turkcell Genel Müdürlüğü görevine halihazırda Teknoloji Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz’ün mevcut görevine ek olarak vekalet etmesine karar verdiğini, yeni Genel Müdürü atama sürecinin de başlatıldığını açıkladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X