Suriyeli ailenin yaşadığı evde yangın paniği

Bursa’da Suriyeli bir ailenin yaşadığı evde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 2 kişi yoğun dumandan zehirlendi.

Suriyeli ailenin yaşadığı evde yangın paniği

Olay, Merkez Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesi Gonca Sokak’ta meydana geldi. Akşam saatlerinde evin balkonunda çıkan yangın bir süre sonra yayılarak binanın büyük bir kısmını sardı.

Ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan 9 kişilik Suriye uyruklu Yezi Ailesi evden yükselen alev ve dumanların arasından kaçarak kendilerini sokağa attı. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. 3 itfaiye aracının söndürme çalışması yaptığı yangın kısa süre içerisinde kontrol altına alındı.

Öte yandan, bilinmeyen bir nedenle çıkan ve kısa süre içerisinde binanın büyük bir kısmını kaplayan yangında 2 kişi dumandan zehirlendi. Yezi Ailesinin yaşadığı evin yanındaki apartmanda yaşayan 4 yaşındaki erkek çocuğu dumandan etkilendi. Küçük çocuk ailesi tarafından yakındaki bir hastaneye götürüldü.

Ayrıca yangın esnasında evin içinde bulunan Suriyeli Meryem Yezi de yoğun dumandan etkilenerek fenalık geçirdi. O sırada panik ve korku içerisinde olan Muhammed Yezi’nin, annesi Meryem Yezi’yi kucaklayarak olay yerine gelen ambulansa taşıması dikkatlerden kaçmadı.

Meryem Yezi, Bursa Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Polis ekipleri yangında ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X