Suriyeli çocuklara iftar

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Ramazan ayı boyunca Suriyeli yetim çocuklara iftar verecek.

Suriyeli çocuklara iftar

Bu iftar programlarının ilki önceki akşam dernek merkezinde gerçekleştirildi. MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, iftara katılanlara, “100 sene evvel Çanakkale’de bize yardım etmiştiniz, bugün ise siz zor durumda kaldınız ve biz size yardım ediyoruz. O gün siz Ensar’dınız, bugün ise biz. O gün biz muhacirdik, bugün ise siz. Bizler sizin muhacirliğinizden veya misafirliğinizden şikayetçi değiliz. Bizlerin kapısı her zaman sizlere açık” dedi. 

Müslüman coğrafyalarda yaşanan gelişmelerin sona ermesi için her zaman dua ettiklerini dile getiren Gürses, “Bu akşam iftar soframızın konuğu olarak, bizleri şereflendirdiniz, bizi memnun ettiniz. İnşallah çok yakın zamanda sulh olur. Rabbim inşallah sizleri tekrar memleketleri ve sevenlerinize kavuşturur. Dün Halep’te beraberdik, bugün Bursa’da beraberiz. Bursa sizin, Halep bizim. Allah sıkıntıda olanlarımıza sabır, verdiklerine de şükür edenlerden etsin bizi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X