Suriyeli çocukların Tuba ablası

UNICEF İyi Niyet Elçisi oyuncu Tuba Büyüküstün, Kilis’te Suriyeli ve Türk çocukların birlikte eğitim aldığı okulu ziyaret etti.

Suriyeli çocukların Tuba ablası

HEDİYELERLE GELDİ

UNICEF İyi Niyet Elçisi Tuba Büyüküstün, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger ve UNICEF Türkiye Temsilcisi Philippe Duamelle ile birlikte Kilis’te Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunu Destekleme Projesi’nin uygulandığı Hürriyet İlkokulu bahçesine yaptırılan 120 öğrenci kapasiteli ana sınıflarını gezdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Büyüküstün, onlara hediyeler dağıttı. 

BÜYÜKÜSTÜN’E TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili bilgi veren UNICEF Türkiye Temsilcisi Duamelle, 600 binden fazla Suriyeli çocuğun Türk arkadaşlarıyla birlikte okula gittiğini ifade etti. Tuba Büyüküstün’ün ziyaretinin önemine de değinen Duamelle, ‘İyi niyet elçimiz Tuba Büyüküstün’e teşekkür etmek isterim. Zamanını, enerjisini ve çocuklara olan tutkusunu yansıttı’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X