Suriyeli işçi feci kaza sonucu…

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, zeytinlikteki çalışmadan dönen Suriyeli işçi 25 yaşındaki Hasan Yunus, traktör römorkundan düşerek ağır yaralandı. Arkadan gelen aracın sürücüsü, traktör sürücüsünün düşürdüğünü fark etmediği Suriyeli işçiyi hastaneye götür

Suriyeli işçi feci kaza sonucu…

Olay, dün saat 16. 00 sıralarında Orhangazi’ye bağlı Gedelek ve Gemiç mahallelerini birbirine bağlayan ara yolda meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin zeytinliğinde çalışan Hasan Yunus, bağlantı yolunda, traktör römorkundan düşerek yaralandı. Römorktaki gencin düştüğünü fark etmeyen sürücü yoluna devam etti. Yaralı Suriyeli, arkadan gelen aracın sürücüsü Ramazan Başaran tarafından Orhangazi’deki özel bir sağlık kliniğine götürüldü 

Kazanın jandarma ve polise haber verilmesi ile sağlık kliniğine gelen ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı. Traktör römorkundan düşerek ağır yaralanan Suriyeli Hasan Yunus ise burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunduğu için Bursa Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. 

Jandarma ekipleri, traktör sürücüsünü ve gencin nerede çalıştığını tespit etmeye çalışırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X