Suriyeli öğrencilere belediyeden destek

Ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak İnegöl`e yerleşen Suriyeli ailelerin okula başlayan çocuklarına, İnegöl Belediyesi tarafından okul çantası dağıtıldı.

Suriyeli öğrencilere belediyeden destek
SADULLAH ORGAN
 
İnegöl Belediyesi ilçede yaşayan ve okullara kayıt yaptıran Suriyeli öğrencilere verilmek üzere toplam 350 adet çantayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.
 
Gıda, giyim, eşya, yakacak ve benzeri birçok kalemde İnegöl’deki yoksul ve dar gelirli ailelere yardım elini uzatan İnegöl Belediyesi’nin yardım kuruluşu olan Umuteli Sosyal Yardım Merkezi, İnegöllü yardıma muhtaç insanların yanı sıra, İnegöl’e sığınan Suriyeli mültecilere de yardım elini uzatıyor.
 
DESTEĞİMİZİ ESİRGEMİYORUZ
 
Şuana kadar 320 aileden oluşan, toplam bin 500 Suriyeliye gıda, giysi, eşya, malzeme yardımında bulunan İnegöl Belediyesi, son olarak eğitimlerini İnegöl’de çeşitli okullarda devam ettiren Suriyeli öğrencilere okul çantası yardımında bulundu.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İnegöl Belediyesi’ne yardımlarından dolayı teşekkür ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ise “Belediye olarak ihtiyaç sahiplerine desteklerimizi esirgemiyoruz. Biz Suriyeli kardeşlerimizin huzur ve esenlik içerisinde geleceğe doğru yürümesini istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X