Suriyeliler konfeksiyonda köprü olabilir

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi geçtiğimiz haftalarda yeni görevine atanan Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Suriyeliler konfeksiyonda köprü olabilir

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a yeni görevinde başarılar dileyen MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, Bursa’nın huzur dolu bir şehir olduğunu söyledi. Gürses, ”Bursa göçmen şehri. Balkanlardan, Doğudan, Karadeniz’den, son olarak da Suriye’den gelen bir çok göçmen var. Bursa tüm bu insanların hep birlikte yaşadığı güzel bir şehir. Çok şükür Bursa’mızda çok büyük çapta huzursuzluklar yok. O açıdan inşallah sizlerin döneminde de bu ulu şehir aynı zamanda huzurlu şehir olarak da anılmaya devam eder” dedi.

EKONOMİYE CAN VEREBİLİR

MÜSİAD olarak Suriyeli göçmenler ve madde bağımlıları için Emniyet ile iş birliği yapmak istediklerini dile getiren Gürses, toplumun huzurunu sağlamak için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Mustafa Gürses, Suriyeli muhacirlerin Bursa bebe konfeksiyon sektöründe faydalı olacağına işaret ederek, ”Suriye konfeksiyon üretimi konusunda iyiydi. Özellikle büyük Arap ülkeleriyle ciddi ilişkileri vardı. Bizim de o pazarlara ulaşmamız için Suriye’den gelen bu muhacir kardeşlerimiz bir köprü vazifesi olabilir ve ekonomiye can verebilir” diye konuştu.

21 EKİP DAHA GELİYOR

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız da, ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade etti. Yıldız, ”Anadolu’nun her köşesinde hizmetler yapmış bir sivil toplum kuruluşunun bünyesinde olduğunuz için çok şanslısınız” dedi. 

Sokaklara daha çok polis indirmeyi planladıklarını dile getiren Yıldız, önümüzdeki günlerde 21 ekibin daha sokakta olacağını kaydetti. Selami Yıldız, madde bağımlılarıyla ilgili çalışmalarda etkin sivil toplum kuruluşlarıyla iletişim halinde olmak istediklerini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X