Suriyelilerin çöpe attığı çantadan tüfek çıktı

Suriye’den kaçak yollarla sınırı aşıp Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’ne geçen kimliği belirsiz 3 kişinin çöpe attığı 3 çantada 1 Kalaşnikof tüfek ve bu silaha ait 2 bin mermi bulundu. Çantalara el konulurken, kaçan şüphelilerden 1’i yakalandı.

Suriyelilerin çöpe attığı çantadan tüfek çıktı
Olay, dün gece geç saatlerde sınır hattında bulunan Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Sınırı yasa dışı yollarla geçen 3 kişi, yanlarındaki 3 çantayı Cami Sokak’ta çöp konteynerlerine bırakıp uzaklaştı. Çevredekilerin fark ettiği ve çantalarda bomba olabileceği ihbarı polisi harekete geçirdi. İhbar üzerine çok sayıda polis sevk edildi. Şüphelilerden biri çevredekiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi, diğer 2’sinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Çevre güvenliği alan ekipler, bomba imha uzmanlarından yardım istedi. Çantaları inceleyen özel giyimli uzmanlar, 1 Kalaşnikof1 tüfek ve 2 bin mermi ele geçirdi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X