Sürpriz buluşma!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Kısıklı’daki konutunda görüşüyor.

Sürpriz buluşma!

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki konutuna geldi. Cumhurbaşkanlığı sitesinde yer alan programda bu buluşma yer almıyordu.

 

SAAT 11.00’DA ERDOĞAN’IN KONUTUNA GELDİ

 

Başbakan Yıldırım, bu sabah sürpriz bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kısıklı’daki konutuna geldi. Saat 10: 30 sularında Tuzla’daki konutundan çıkan Başbakan Yıldırım’ın Vahdettin Köşkü’ne geçmesi bekleniyordu. Ancak Başbakan Binali Yıldırım’ın konvoyu sürpriz bir şekilde Kısıklı’ya yöneldi. Başbakan Binali Yıldırım’ın makam aracı saat 11.00 sularında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konutuna girdi.

 

DÜN DE MABEYN KÖŞKÜ’NDE GÖRÜŞMÜŞLERDİ

 

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş’ta bulunan Mabeyn Köşkü’nde, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ile görüşmüştü.

 

ERDOĞAN’IN RESMİ PROGRAMINDA YOKTU

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bugünkü resmi programında Başbakan Binali Yıldırım ile bir görüşmesi yer almıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 14:30’da Atatürk Havalimanı’ndan Rusya’ya hareket edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X