Sürpriz karar! Geri dönüyor

2011 yılında İzzet Özilhan ile evlenen Yasemin Özilhan, mesleğini bırakmış ve bir daha dönmeyeceğini açıklamıştı. 2 ay önce bir diziye konuk olarak katılan Özilhan, fikrini değiştirdi.

Sürpriz karar! Geri dönüyor

2006-2010 yılları arasında oynadığı ‘Doktorlar’ dizisinde yıldızı parlayan Yasemin Özilhan, dizinin çekildiği hastanede eşi ile tanışmıştı.

Sonrasında İzzet Özilhan’la dünyaevine giren güzel oyuncu, kızları Emine ve Ela doğduktan sonra sektörü bıraktığını açıklamıştı.

mucize doktor ela ile ilgili görsel sonucu

Posta’nın haberine göre; yakın zamanda fikrini değiştiren Özilhan, “İyi bir senaryo gelirse neden olmasın, oynarım. Setleri özlediğimi fark ettim” dedi. Ancak şartları var:

Özilhan’ın set şartları şöyle:-Yasemin Özilhan haftanın 3 günü çalışacak.

Sette bulunma süresi 4 saati geçmeyecek.-Senaryoda kendisini ailesini rahatsız eden sahneler olmayacak.

Son olarak Fox TV’de yayınlanan ‘Mucize Doktor’ dizisine konuk oyuncu olarak katılan Yasemin Özilhan’a eşinden destek gelmişti.

Eşini izlerken çektiği kareyi Instagram hesabından paylaşan İzzet Özilhan, fotoğrafa kalp emojileriyle “Ellerine sağlık,emeğine sağlık, melek gibiydin. Özlemişim seni ekranda seyretmeyi” notunu düşmüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X