Timsah potada yine kayıp!

Frutti Extra Bursaspor, deplasmanda lider Fenerbahçe karşısında yenilgiye engel olamayınca ligde üst üste 6. mağlubiyetini almaktan kurtulamadı.

Timsah potada yine kayıp!

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve son haftalarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Frutti Extra Bursaspor, deplasmanda lider Fenerbahçe’ye 90-54 mağlup oldu. Ligde son 5 maçını kaybeden yeşil beyazlılar, zirvede yer alan rakibiyle Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya geldi. Toplamda 8 oyuncu ile parkeye çıkan ve yeni transfer Lamar Peters’in de oynadığı maça istekli başlayan Potanın Timsahları, 4. dakikadan sonra oyunda kontrolü kaybetti. Güçlü rakibi karşısında sayı üretmekte zorlanan Frutti Extra Bursaspor, ilk çeyreği de 26-12 geride kapattı. Karşılaşmanın ikinci periyodunda da farkı eritmekte zorlanan yeşil beyazlılar, 18’de 43-23’lük skora engel olamadı. Frutti Extra Bursaspor, zorlandığı çeyrek sonunda soyunma odasına da 53-28 geride girdi.

FARK AÇILDIKÇA AÇILDI

İkinci yarıya da tutuk başlayan Potanın Timsahları, farkın açılmasına engel olamadı. Sayı üretmekte de zorlanan Frutti Extra Bursaspor, 25. dakikayı 66-32 geride geçti. Farkı eritmeyi bir türlü başaramayan, yeşil beyazlılar, mücadelenin son periyoduna da 75-39 geride girdi. Son periyodun başında fark 38 sayıya (77-39) kadar çıkarken, Potanın Timsahları, son 4 dakikaya 84-45 geride girdi. Son dakikaya girilirken fark 40 sayıya (90-50) kadar çıkarken, Frutti Extra Bursaspor, etkisiz kaldığı maçtan 90-54 mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlılar, böylece ligde üst üste 6. yenilgisini aldı.

Oğuz Savaş’a hediye verdiler

Frutti Extra Bursaspor’un tecrübeli oyuncusu Oğuz Savaş’a karşılaşma öncesinde özel bir hediye verildi. 9 sezon boyunca Fenerbahçe forması giyen ve bu süreçte sarı lacivertlilerin elde ettiği başarılarda önemli katkıları bulunan Oğuz Savaş, mücadele öncesinde kendisi için hazırlanan özel tasarımı eski takım arkadaşı Kenan Sipahi’nin elinden aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X