Sürücüleri canından bezdiren kavşak

Küçükbalıklı Afet Koordinasyon Merkezi’nin önünde bulunan kavşak acil çözüm bekliyor.

Sürücüleri canından bezdiren kavşak

Dörtyolu  birleştiren kavşak, özellikle sabah ve akşam saatlerinde içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Gerek Küçükbalıklı’dan doğu yönüne gidişlerde, gerekse doğu yönünden gelip de Küçükbalıklı istikametine gitmek isteyen araçlar için gün geçtikçe kabus haline gelmeye başlayan kavşak, sürücüleri illalllah ettirmiş durumda. Sürekli bu kavşağı kullanmak zorunda kalan sürücüler, bölgenin trafiğinin kalıcı çözümü için yetkililerden gerekli önlemi almasını bekliyor.

Özellikle sabah ve akşam saatlerinde tam bir keşmekeşliğin yaşandığı dörtyolun bulunduğu yere bir an önce çözüm bulunmasını isteyen sürücüler, yetkilileri göreve çağırdı.

Yaz mevsimini yaşadığımız şu günlerde bile zaman zaman sıkışan kavşakta, özellikle okulların açıldığı zamanlarda ise araç kuyrukları kilometrelerce uzuyor. Bursa’nın şehir içinde olmayan kavşakları arasında en çok sıkışan kavşak olarak dikkat çeken AKOM önündeki kavşağa bir an önce el atılmazsa bölgedeki trafik yoğunluğu her geçen gün daha da içinden çıkılmaz bir hal alacağını vurgulayan sürücüler, buraya Demirtaş Köprülü Kaşvağı gibi bir kavşak ya da batçık şeklinde bir kavşak yapılmasını talep ediyor. Her gün o yolu kullanan ve trafik yoğunluğundan bıkan sürücüler, sorunun ancak bu şekilde giderilebileceği görüşünde birleşiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X