Sürücülerin dikkatsizliği MOBESE kameralarında

Bursa ve Türkiye genelinde meydana gelen kazalarda sürücülerin dikkatsizliği MOBESE kameralarına yansıdı.

Sürücülerin dikkatsizliği MOBESE kameralarında

Bursa ve Türkiye genelinde MOBESE kameralarına ilginç görüntüler yansıyor. Bursa, Erzincan ve Çorum’da meydana gelen kazaların görüntüleri, sürücülerin dikkatsizliğini gözler önüne serdi.

‘DÖNÜLMEZ’ TABELASINA ALDIRMAYAN SÜRÜCÜ KAZA YAPTI

Bursa’daki kazada ‘dönülmez’ tabelasının bulunduğu şeride dikkatsiz şekilde giren bir servis minibüsü ile otomobil çarpıştı. Görüntülerde, ‘dönülmez’ tabelasının bulunduğu noktada bir sürücünün otomobiliyle dönmeye çalıştığı görüldü.

IŞIK İHLALİ YAPINCA KAZA KAÇINILMAZ OLDU

Bursa’daki diğer bir kazanın görüntüleri de sürücülerin ne kadar dikkatsiz araç kullandığını gösterdi. Orhaneli kavşağında kırmızı ışıkta geçen bir otomobil ile seyir halindeki bir araç çarpıştı.Bursa’daki diğer bir kazanın görüntüleri de sürücülerin ne kadar dikkatsiz araç kullandığını gösterdi. Orhaneli kavşağında kırmızı ışıkta geçen bir otomobil ile seyir halindeki bir araç çarpıştı.

YURT GENELİNDE YAŞANAN KAZALAR DA MOBESE KAMERALARINA BÖYLE YANSIDI

Erzincan’daki kazada, önündeki aracı sağından geçmek isteyen otomobil sürücüsü kontrolünü kaybetti. Islak yolda kayan otomobil orta refüje çıkarak durabildi. Çorum’daki kazada ise traktör ile kamyonet çarpıştı. Traktör ve meyve yüklü kamyonet devrilmekten son anda kurtuldu.

Çorum’daki kazada ise motosiklet sürücüsünün hatası gözler önüne serildi. Dikkatsiz şekilde karşıya geçmeye çalışan motosiklet sürücüsü, seyir halindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü düşerek yaralandı. Otomobilde ise maddi hasar meydana geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X