Survivor 2016’ya veda eden ilk isim

Survivor 2016’da kim elendi sorusu dün gece geç saatlerde belli oldu. Üç ismin sms oylamasına kaldığı Survivor 2016 eleme gecesinde heyecan doruktaydı. Peki Survivor 2016’da kim elendi?

Survivor 2016’ya veda eden ilk isim

Survivor 2016 dokuzuncu bölümüyle ekranlardaydı. Hem Ünlüler’in hem de Gönüllüler’in büyük bir hırsla yarıştığı Survivor’ın 21 Şubat Pazar akşamı ekrana gelen bölümünde önce dokunulmazlık oyunu ardından konsey heyecanı yaşandı.”Survivor 2016’da kim elendi?” sorusunun yanıtını belirleyen oyunu sürpriz bir şekilde Acun Ilıcalı’nın takım ruhunu yakalayamadıkları için eleştirdiği Gönüllüler takımı kazandı. Survivor 2016’ının ilk eleme heyecanı ise 23 Şubat Salı günü yaşandı.Yapılan SMS sonuçlarına göre Avatar Atakan birinci oldu. Halk tarafından en fazla oyu alan Atakan, eleme potasına üçüncü isim olarak Yağmur Özdemir’i yolladı. “Survivor’da kim elendi?” sorusunun cevabını ise SMS sonuçları belirledi. Halkın oylamasıyla Yılmaz Morgül Tuğba Özay ve Yağmur Özdemir arasından kimin gideceği ortaya çıktı. Yılmaz Morgül SMS sıralamasında 4. Tuğba Özay ise 9. sırada yer aldı. Survivor 2016’ya sonradan dahil olan Yağmur Özdemir ise Survivor 2016’ya ilk veda eden isim oldu.

 

YAĞMUR ÖZDEMİR KİMDİR?

 

Survior 2016’ya sonradan dahil olan ve ıssız adadaki macerası kısa süren Yağmur, henüz 20 yaşında ve İzmir’de yaşıyor. Aslen Bursa’lı ve Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi. Yağmur, kendine, hızına ve hırsına güveniyor.

 

SURVİVOR 2016’DA İLK DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?

 

21 Şubat Pazar günü yapılan dokunulmazlık oyununda Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüleri arasında büyük bir çekişme yaşandı. Başa baş geçen mücadelenin ortasında Gönüllüler fark atmaya başladı. Gönüllüler Takımı 10-5 kazandı. Survivor 2016’da ilk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Peki bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?Ünlüler takımı içerisinde yer alan isimler “Survivor 2016’da kim elendi?” sorusunun yanıtı olmamak için büyük bir çaba sarfetti. Nefes kesen mücadelenin kazananı kadınlardan isim Ebru Öztürk erkeklerden ise Mehmet oldu ve Ebru ile dokunulmazlık finalinde eşleşti. Hızına güvenen Ebru Öztürk birkaç saniyeyle dokunulmazlık sembolünü aldı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim belirlendikten sonra yarışmanın en stresli bölümüne ada konseyine geçildi. Peki 21 Şubat ada konseyinde en çok kimin adı yazıldı? Survivor 2016’ya ilk edeme adayı kim oldu?

 

SURVİVOR 2016 İLK KONSEYDE EN ÇOK KİMİN İSMİ YAZILDI

 

Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler gergin bir konsey yaşadı. Yapılan oylamada ismi en çok yazılan isim Tuğba Özay oldu oldu. Tuğba 9, Yağmur 3 ve Mehmet 1 oy aldı. Böylelikle ilk aday Tuğba Özay oldu. Tuğba Özay’ın karşısına çıkacak ikinci ismi ise bireysel dokunulmazlıkta birinci olan Ebru Öztürk belirledi. Ebru Öztürk, hafta içerisinde tartışma yaşadığı Yılmaz Morgül’ün ismini verdi.

 

SURVİVOR 2016 ELEME SİSTEMİ DEĞİŞTİ

 

Survivor 2016’ının hem yapımcısı hem sunucusu Acun Ilıcalı, eleme sisteminin değiştirilip yeni sisteme geçildiğini açıkladı. Yeni sistemin işleyişi hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı, şunları söyledi; Survivor’un başında SMS’te en çok oy alan yarışmacı bir aday gösteriyordu, ada konseyinde bir aday çıkıyordu, SMS’i en çok olan arkadaşımız ikinci adayı gösteriyordu ve bu ikisinden biri Survivor’a veda ediyordu. Survivor 2016’da ise aday sayısı 3 olacak. Birinci adayı ada konseyi belirleyecek, 2’nci adayı SMS’te en çok oy alan belirleyecek, 3’ncü adayı da kaybeden takımının kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan belirleyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X