Survivor All Star’da gergin anlar

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan eleme gecesinde yine gergin anlar yaşandı.

Survivor All Star’da gergin anlar

Suvivor All Star’da Turabi ile Hasan arasındaki kavga gün geçtikçe daha da büyüyor. Dün akşam yayınlanan bölümde ödül oyunu öncesi gergin anlar yaşandı.

Turabi’nin, ‘Birinciliğin verdiği yetkiye dayanarak içindeki her şeyi kustular gerçek yüzlerini öğrendik. En azından şimdi arkadaşız yazsakta dostuz şeyine sığınamayacaklar. Onlar da benim görüşümdeler. Onlar da bizim düşmanımızmış onları öğrendik. Ama hep sevdiğim bir laf vardır; keser döner sap döner gün gelir hesap döner. O birincilik hep sende kalmayacak Hasan Bey. Birinciliğin verdiği yetkiye dayandarak bize kükredin ama sıkıntı yok o kükremeyi alırlar senin elinden rahat ol’ dedi.

Bu sözler üzerine ise Hasan da, ‘ Bundan sonrası için kendileri bilirler daha sertse bizde daha sert oluruz. Bir laf vardır zamansız öten horozun başını keserler. Turabi zamanız zamansız ötüyordu ben doğru zamanda konuştuğumu düşünüyorum’ ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X