Survivor kadrosuna yeni bir isim!

Survivor ‘Ünlüler’ kadrosunda 8. isim de belli oldu. Güzel oyuncu Eda Akkaya bu sezon sevilen yarışmanın ‘Ünlüler’ kadrosunda yer alacak.

Survivor kadrosuna yeni bir isim!

Survivor Ünlüler kadrosunda 8. isimde belli oldu. Eski jimnastikçi yeni oyuncu Eda Akkaya da ünlüler kadrosunda yer alacak.

KADRO NETLEŞİYOR

Acun Ilıca’nın raiting rekorları kıran programı Survivor’da ünlüler kadrosu netleşmeye başladı. Daha önce ünlüler kadrosunda Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Yunus Günce, Eski Trabzonsporlu futbolcu Yattara ve Çağan Atakan Arslan isimleri duyurulmuştu. Ünlüler kadrosunun 9. ismi ise eski jimnastikçi yeni oyuncu Eda Akkaya oldu.

EDA AKKAYA KİMDİR

Eda Akkaya 18 Kasım 1990 İstanbul doğumlu. Genç yaşlarda Jimnastik yapan güzel isim daha sonra oyunculuğa başladı. Akkaya Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Eda Akkaya Kahireli Palas dizisinde Zerrin karakterini canlandırdı. Atv’de yayınlanan kaçak dizisinde rol aldı.

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR

Merakla beklenen yeni sezon Survivor programı 7 Şubat Pazar günü Tv8 ekranlarında başlaşacak.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X