Survivor karıştı! Hakan Hatipoğlu: Utanç verici!

‘Survivor 2018’ yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu, yeni konsept ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Survivor karıştı! Hakan Hatipoğlu: Utanç verici!

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, All Star-Gönüllüler konseptinin sona erdiğini duyurdu. İlk All Star takımından kalan 11 kişinin, 5 ve 6 yarışmacı olarak iki takıma dağıtılacağını ve yeni konseptin All Star-All Star’a karşı şeklinde olacağını söyledi.

Yeni konsept ile ilgili düşünceleri sorulan Hakan Hatipoğlu, “Kendi adıma çok gönül kırıcı, biraz utanç verici, ama yine de umut veren bir durum. Karşı tarafta 10 yılın en iyi yarışmacıları var. Bu takım da iyi ama arada fark olduğu her zaman oyunlara yansıyordu. Elimizden geleni yapmamıza rağmen olmadı. Sakatlıklar, açlık ve yeni gelen arkadaşların beklentileri karşılayamaması nedeniyle bu noktaya geldik” ifadelerini kullandı.

Başarılı yarışmacı, “Çok üzülüyorum, ama ben Survivor’ın her zaman ikinci yarısını severim. Gerçek mücadelenin, zekanın ve fiziksel becerinin daha çok ön plana çıktığı günler başlayacak. Survivor yeniden başlıyor” şeklinde konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X