Survivor Nagihan, Hollywood yolunda

‘Survivor 2016’nın yıldızı Nagihan Karadere, rol aldığı ‘Ah Be İstanbul’ isimli sinema filmiyle oyunculuğa hızlı bir giriş yaptı. Ramiz Özbay’la birlikte bayramda Amsterdam’a giden Karadere, Varol Porsemay’ın sahibi oldukları ‘Hollywood Produksiyon’un mis

Survivor Nagihan, Hollywood yolunda

Nagihan Karadere, Hollywood Produksiyon’un Hollanda’da katıldığı bir organizasyonda Pamela Anderson, Mishael Lopes Cardozo, Michael Madsen, Michael Dudikoff gibi Hollywood yıldızlarıyla bir araya geldi.

Bir hafta boyunca Amerikan Ninja filmleriyle tanınan 80’li yılların ünlü aktörü Michael Dudikoff’dan oyunculuk dersi alan Karadere’yle bir davette tanışan Fransız film yapımcısı Don Clovis, kendisini Hollywood’a davet etti ve yeni yapacakları filmde Viking kadını rolünü oynamasını teklif etti.

 

Oyunculuktaki hedeflerini ilk filminin hemen ardından büyüten Karadere, şansının da yardımıyla birçok yıldızın hayalini süsleyen Hollywood yolunda ilerliyor.

 

Yeteneklerini her fırsatta sergileyen ünlü isim, “Oyunculuk ciddi ve en az spor kadar disiplin isteyen bir iş. Uluslararası başarı elde etmek adına Los Angeles’da LA’ de oyunculuk derslerine başlayacağım. Dünyada önemli bir kariyer olan yönetmen Michael Dudikoff’dan gelen teklifi en iyi şekilde değerlendireceğim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X