Survivor Sema’nın kardeşi görenleri şaşırtıyor!

Bu ünlülerin ikizi olduğunu biliyor muydunuz?

Survivor Sema’nın kardeşi görenleri şaşırtıyor!

En son ‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’ dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçüköse’nin tek yumurta ikizi olduğunu biliyor muydunuz?
 

Deniz Küçükköse, ikizi Hazal Filiz Küçükköse ile birlikte çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
 

İkiz kardeşlerin fotoğrafını gören sosyal medya kullanıcıları, hangisinin Deniz hangisinin Hazal olduğunu ayırt etmekte güçlük çekti.
 

İŞTE HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE'NİN İKİZİ

İŞTE HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE’NİN İKİZİ

Deniz Küçükköse (Soldaki) – Hazal Filiz Küçükköse (Sağdaki)
 

Survivor 2018’nin en iyi kadın yarışmacılarından Sema Aydemir’in ikizini görenler benzerlikleri karşısında gözlerine inanamıyor.
 

Sema ile ikizi Seda arasında neredeyse hiçbir farklılık yok.
 

Kiraz Mevsimi dizisiyle hayatımıza giren oyuncu Serkan Çayoğlu’nun ikiz kardeşi varmış. Kardeşiyle fiziksel olarak benzemese de ikizi Erkan ile çok iyi ilişkileri varmış.
 

Öykü Karayel de ikiz kardeşi Ezgi ile ayırt edilemeyecek kadar benziyor.
 

Sosyal medyada takipçileri Öykü Karayel‘e ”Çekimlerde çok yorulursan sete kardeşini gönder” diye takılıyor.
 

Ezgi ablasının aksine göz önünde olmaktan hiç hoşlanmıyor.
 

En son ‘Babam ve Ailesi’nde oynayan Sercan Badur’un ikizi Caner de kardeşinin kopyası. Caner espri olsun diye sete Sercan’ın yerine gitmiş.
 

İkisi de oyuncu olan kardeşleri ekranlarda sık sık görüyoruz. Bizim Aile dizisiyle oyunculuğa adım atan Sarp-Kaya Akkaya kardeşler fiziksel olarak birbirlerine pek benzemiyorlar.
 

Oyuncu Bensu Soral’ın bir tesadüf eseri şöhreti yakalayan Hande Soral’ın kardeşi olduğunu artık bilmeyen kalmadı.
 

Ama Soral Ailesi’nde Hande ve Bensu’dan başka bir oyuncu daha var. O da Bensu Soral’ın ikizi Bedirhan Soral. Merve Taşkan Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim gören Bedirhan Soral, aynı zamanda Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde de okuyor.
 

Soral Kardeşler içinde adını ilk duyuran Hande Soral oldu. Seyirci olarak gittiği Komedi Dükkanı programında keşfedilen Hande Soral, bir anda kendini Küçük Kadınlar dizisinin setinde buldu. Bu yapımda canlandırdığı Armağan karakteriyle de adını tüm Türkiye’ye duyurdu.
 

1987 doğumlu Hande Soral, bu dizinin ardından Bir Günah Gibi, Alev Alev, Fatih, Çalıkuşu gibi yapımlarda da rol aldı. Soral, son olarak Yılanların Öcü dizisinde ekrana geldi.Ablasından 4 yaş küçük olan Bensu Soral ise Yol Ayrımı adlı diziyle oyunculuğa başladı. Vicdan dizisindeki performansıyla göz doldurdu. Şu sıralar da Tatlı Küçük Yalancılar adlı diziyle ekrana geliyor.
 

Hollywood’un en çok tanınan yüzlerinden Scarlett Johansson’ı, Lost in Translation ve Vicky Cristina Barcelona gibi filmlerden tanıyoruz. Aslında ABD’li oyuncunun erkek ikizi Hunter Johansson, sık sık kardeşi ile birlikte kırmızı halıda görülüyor. İkiz Johansson’ın boyu kız kardeşinden çok daha uzun. Hunter Johansson, zamanının çoğunu yardım kuruluşlarıyla çalışmaya ve siyasi kampanyalara destek vermeye ayırıyor. 2008 yılında ABD eski Başkanı Barack Obama’nın seçilmesine destek olmuştu.
 

Amerikan aksiyon dizisi 24’ün yıldızı Kiefer Sutherland hakkında bilinmeyen çok şey var. Örneğin ikiz kız kardeşi Rachel gibi… Rachel Sutherland, post-prodüksiyon sektöründe yönetici olarak çalışıyor.
 

Mr Robot dizisinin Mısırlı yıldızı Rami Malek, 18 yılın ardından Emmy Ödülleri’nde En İyi Oyuncu seçilen ilk azınlık aktör. Rami Malek’in aynı zamanda Los Angeles’ta öğretmenlik yapan Sami adında bir ikizi var.
 

Kelebek Etkisi gibi filmlerle tanıdığımız ABD’li oyuncu Ashton Kutcher’ın, Michael adında bir ikiz kardeşi var. Michael Kutcher, çocukken geçirdiği beyin felcinin ardından 13 yaşında kalp nakli oldu. Ashton Kutcher ikiz kardeşini şöyle anlatıyor: “Hepimiz birbirize inanılmaz eşitsiz bir şekilde yaratılmışız. Yaptıklarımız, yapamadıklarımız, düşündüklerimiz, gördüklerimiz hep farklı. Oysa hepimizde bir başkasını sevme yeteneği eşit düzeyde var.”

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X