Survivor’da Ahmet Dursun şoku!

Survivor All Star’ın 17 Mart Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme gecesinde büyük bir şok yaşandı. Ahmet Dursun sağlık sorunları nedeniyle adaya veda etti.

Survivor’da Ahmet Dursun şoku!

Milliyet’te yer alan habere göre, Survivor All Star’da Ahmet Dursun şoku yaşandı. Ünlüler takımında bulunan Ahmet Dursun midesinde bulunan rahatsızlık nedeni ile adaya veda etti. Ünlüler takımı Acun Ilıcalı’nın açıklamasının ardından gözyaşlarını tutamadı. 

 

Survivor All Star yarışmasına herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Ünlüler takımında yarışan eski milli futbolcu Ahmet Dursun midesinden rahatsızlandı. Ahmet Dursun yarışma yetkilileri tarafından doktora götürülerek tedaviye alındı. Ancak  hastanede yapılan kontrollerde Ahmet Dursun’un midesinde ciddi bir rahatsızlık olduğu ortaya çıktı. Yarışmada günlerce aç kalan ve çok az besin alabilen Dursun’un belirli aralıklarla yemek yemesi gerektiği şeklinde bir rapor verildi.

 

Bu durumu yapılan ada konseyinde yarışmacılara açıklayan Acun Ilıcalı, sık sık yemek yemesi gereken Ahmet Dursun’un rahatsızlığı nedeniyle Survivor yarışmasından çıkartıldığını açıkladı.

 

Yarışmacılar Acun Ilıcalı’nın bu açıklaması karşısında büyük şok yaşarken, bazıları da gözyaşlarına boğuldu.

 

Survivor’ın yeni bölüm  fragmanında Acun Ilıcalı’nın “Çok önemli gelişmeler oldu” demesinden sonra yarışmacıların yaşadığı şaşkınlık sosyal medyayı sallamıştı.

 

Survivor All Star’da Ahmet Dursun sağlık sorunları nedeniyle adaya veda etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X