Survivor’da gerginlik! Bursalı yarışmacı ile fenomen isim birbirine girdi

Survivor’a sonradan katılan fenomen yarışmacı Sabriye ile Seda arasında ipler gerildi. Seda, Sabriye’nin “Benim arkamdan kulis yapıp duruyorsunuz” sözlerinden duyunca sinirlerine hakim olamadı.

Survivor’da gerginlik! Bursalı yarışmacı ile fenomen isim birbirine girdi

Survivor’da Türkiye takımı yarışmacılarından Bursalı yarışmacı Seda ve Sabriye arasında barakada ortam bir hayli gerildi. “Benim arkamdan kulis yapıp duruyorsunuz” diyen Sabriye’ye, Seda oldukça sert cevaplar verdi.

Seda Ocak ile ilgili görsel sonucu

Yarışmaya sonradan katıldığı için bir türlü takım arkadaşlarıyla iletişimini kuramayan Sabriye, Seda’ya iğneleyici konuşmalar yaptı.

“ARKAMDAN KULİS YAPIYORSUNUZ”

Sabriye, “Buraya geldiğim günden beri arkamdan kulis yapıyorsunuz. Seda sende aynı kardeşim Sema gibiymişsin.” dedi. Bunun üzerine Seda bir hayli gerildi.

DİĞER YARIŞMACILAR ARAYA GİRDİ

Seda, “Sana ben bugüne kadar ne kötülük yaptım da bana ön yargıyla yaklaşıyorsun sürekli. Ben iyi olduğuma iyi kötü olduğuma kötüyümdür, kimseye melek rolü yapmıyorum” dedi. İkili arasındaki gergin anlar uzun süre devam edince diğer yarışmacılarda devreye girdi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X