Survivor’da sinirler gerildi: ‘Atarım seni suya!’

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor son bölümü dokunulmazlık oyunu ile nefesleri kesti.

Survivor’da sinirler gerildi: ‘Atarım seni suya!’

Ekranların fenomen yarışmasında final yaklaşırken dokunulmazlık oyunları yarışmacılar için daha önemli boyut kazandı. Son bölüme damga vuran olay ise yakın arkadaş olan Atakan ile Yusuf arasında çıkan kavga oldu. 

Survivor 2019’da son bölümde dokunulmazlık oyunun da heyecan yine doruğa çıktı. Dominik’te kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışta ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım Pazar günü yapılacak ikinci dokunulmazlık oyununa avantajlı çıkacak. Yarışma sırasında yaşanan tartışma ise tüm galibiyetleri gölgede bıraktı. Programın başladığı günden beri yakın arkadaş olan ancak son dönemde aralarında soğuk rüzgarlar esen Atakan ve Yusuf arasında sinirler yine gerildi.

Survivor’da Yusuf ve Atakan tartıştı

Survivor’da dokunulmazlık oyunu kadar Atakan ile Yusuf arasında yaşanan tartışma da damga vurdu. Oynadığı dokunulmazlık oyununu kaybeden Atakan arkadaşlarına çıkışınca Yusuf’tan tepki gördü. Arasında sinirlerin gerildiği ortamda Atakan, Yusuf’a ‘Atarım seni suya’ diye karşılık verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X