Survivor’da şok sakatlık!

Survivor’da kim elendi sorusu Salı günü yanıt bulacak. Survivor’da sona doğru geliniyor. Survivor’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, yarışmacılar arasında yapılan oylamanın ardından ilk eleme adayı İbrahim oldu. Survivor’ın yayınlanan son böl

Survivor’da şok sakatlık!

Survivor 2016 heyecan seviyesi yüksek mücadelelere sahne oluyor. Bu hafta Survivoryarışmacıları için gergin geçen bir hafta oldu. Survivor’ın finaline çok az bir süre kala artık her parkur zor. Survivor’da kim elendi sorusu bu hafta cevabını bulacak. Öncelikle dokunulmazlık oyunları oynanacak. Survivor 2016’da elenen isim bu dokunulmazlık oyunlarının sonucundaki adaylardan biri olacak. Peki Survivor’da neler yaşandı?

 

Survivor’da dün akşam heyecan dolu bir denge oyunu vardı. Rekabetin yüksek olduğu yarışmada oyun 9-9’a kadar geldi. Son oyunda karşı karşıya gelen Serkay ve Semihheyecanlı bir oyuna çıktılar. Semih son oyunu kazanınca, ünlüler takımı mücadeleyi 10’a 9 kazandı. Gönüllüler takımını zor bir konsey bekliyor. Serkay ve Damla, İbrahim’in adını yazarak ilk elenme adayını belirlemiş oldular. Şimdi gözler ikinci dokunulmazlık oyununa çevrildi. Survivor hayranları merakla kim elendi sorusunun cevabını arıyorlar. İşte Survivor 2016’da yaşanan gelişmeler ve son bölümde meydana gelen olaylar

SURVİVOR’DA ELEMEYE KİM KALDI

 

Survivor’da sona doğru geliniyor. 6 yarışmacı kalan Survivor’da bu hafta 2 isim daha eleme için ismi söylenecek. Elemeye kalan ilk isim Gönüllülerden oldu

 

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, yarışmacılar arasında yapılan oylamanın ardından ilk eleme adayı İbrahim oldu. Damla ve Serkay’ın ismini yazdığı İbrahim ilk eleme için çıkan isim oldu.

 

SURVİVOR’DA SEMİH’İN PARMAĞI MI KIRILDI?

 

Survivor’ın yayınlanan son bölüm fragmanında feci bir sakatlık yaşanıyor. Yarışmanın son bölümünde sert geçen mücadele sırasında, Semih sudan parmağım kırıldı diyerek çıkıyor. Bu sahneler yaşanırken, Semih’in eli buzlanmış bir vaziyette seyircilerden bu anlar gizleniyor. Burdan anlaşılacağı üzere Semih’in sakatlığı çok ciddi. Survivor’da artık sona gelinirken Semih yaşadığı sakatlığın boyutu herkesi merakta bıraktı. Atakan’ın yüz ifadesi ve yarışmacıların bakışları Semih durumunun çokta iyi olmadığı gösteriyor. Survivor yarışmasının doktoru Semih’in yanına geldiğinde ise ‘beni aşan bir müdahale’ demesi olayın boyutunu gözler önüne sürüyor.

 

Semih oyun alanından sedye ile ayrılırken, eli bandajlanmış şekilde doktora durumunu soruyor. Peki Survivor 2016’da Semih oyunlara devam edebilecek mi? Bu akşam ki bölümde tüm detaylar ekranlarda olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X