‘Susmayı bileceksin’

Olay TV’de ‘Türkü Diyenler’in konuğu olan Umut Akyürek, sanatçı Oktay Ertuğrul’la olan mutlu evliliğinin sırrını açıkladı.

‘Susmayı bileceksin’

EŞİMLE 21 YILDIR BERABERİZ

Hasan Basri’nin hazırlayıp sunduğu program öncesi Olay Çekirge’ye konuşan Umut Akyürek, kendisi gibi sanatçı olan eşi Oktay Ertuğrul’la olan mutluluğunun nedenini anlattı. Eşiyle beraberliklerinde 21 yılı geride bıraktıklarını söyleyen Akyürek, ‘Fedakarlık yapmadan ve zaman zaman da geri adım atmadan hiç bir ilişki yürümez. Kısacası mutlu olmak için biraz susmayı bilmek gerek’ dedi.

BENZETİLMEKTEN SIKILDIM

Ünlü olduğu ilk günden bu yana Angelina Jolie’ye benzetilen Umut Akyürek, bu durumdan artık sıkıldığını da söyledi. Bu benzerlikle oyunculuk teklifleri bile alan Akyürek, ‘Kardeşim Fulden Akyürek’ten oyunculuğa dair bir aşinalığım var ama bu iş benim haddime değil. Angelina Jolie’ye benzemek gibi bir iddiam zaten yok. Camiamızda bunun için çabalayan çok insan görüyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X